Word ambassadeur met jouw bedrijf!

Wil jij met jouw bedrijf ons schisis ziekenhuis Tulipanes steunen en een onderdeel zijn van dit geweldig mooie project? Dat kan! Wanneer je ons ziekenhuis binnenstapt en via de hellingbaan naar de eerste verdieping gaat, loop je langs een hele grote witte muur die wij graag geheel in het teken willen zetten van de bedrijven die ambassadeur zijn van onze kliniek.

Voor minimaal één jaar kan jouw bedrijfslogo op onze ambassadeursmuur komen te hangen! Wij zullen gedurende die tijd regelmatig foto’s en video’s van onze “Wall of Heroes” op onze social media kanalen en onze website plaatsen. Is jouw bedrijf gelokaliseerd in Guatemala? Dan mag je ook je visitekaartje achterlaten om de bekendheid van jouw bedrijf bij onze personeelsleden, buitenlandse vrijwilligers en andere geïnteresseerden te vergroten!

Jouw logo kan opgehangen worden in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd ruimte is dat past bij de grootte van jouw donatie. Welk bedrag heb jij in gedachten? Laat het ons weten en wij maken er wat moois van! Jouw donatie helpt ons bij het realiseren van onze doelstelling om jaarlijks meer dan 500 kinderen te voorzien van een operatie!

Word jij onze nieuwe hero? Neem contact op met tessa@tessunlimited.nl voor meer informatie!