Club of 100

De Club van 100 bestaat sinds 2011 en is een initiatief van Ine van Bakel. Het idee achter deze Club is om honderd mensen bereid te vinden, die de stichting Tess Unlimited met 4 euro per maand willen steunen om maandelijks een kindje te opereren, te kunnen voorzien van melk of het geven van logopedie. Inmiddels bestaan er 4 clubs van 100 voor operaties in Nederland nl. in Deurne, Ridderkerk, Pijnacker en Holten. Niet iedere Club van 100 heeft 100 leden daarom zijn we altijd opzoek naar mensen die mee willen doen in één van de bestaande Clubs.

Kunnen wij een beroep op u doen ook lid te worden van een van onze bestaande Clubs van 100? Of wilt u zelf een Club van 100 opzetten? Wij zoeken nog steeds mensen die ook een Club van 100 voor het melk project en logopedie willen opzetten. Dit is allemaal mogelijk. Voor een klein bedrag per maand steunt u Tess Unlimited en verandert u de toekomst van een kind.

U begrijpt dat Tess Unlimited ieder lid van de Club van 100 enorm dankbaar is voor haar betrokkenheid. Na elke sponsoring informeren wij u over het kindje, dat geholpen is dankzij uw steun d.m.v. een voor en na foto, zodat u het fantastische resultaat kunt waarnemen. Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op – Tessa@tessunlimited.nl

Hoe meer ‘Clubs van 100’, des te meer kinderen een zorgeloze toekomst tegemoet gaan!