Wie zijn wij?

Stichting Tess Unlimited is een Nederlandse stichting gevestigd in Guatemala. De stichting is opgericht in 2008 door Tessa de Goede de Ordoñez. Tess Unlimited zet zich in voor kinderen geboren met schisis; een aangeboren afwijking waarbij de lip, en in veel gevallen ook het gehemelte, van de mond niet volledig zijn gesloten. In Nederland beter bekend als een ‘hazenlip’ en/of ‘open gehemelte’.

Guatemala is een derdewereldland. De zorg die beschikbaar is in Guatemala is hierdoor zeer beperkt en schisis wordt in openbare ziekenhuizen niet behandeld. Dit betekent dat kinderen die met schisis geboren worden dit voor de rest van hun leven zouden hebben. Tess Unlimited zet zich daarom in voor deze kinderen in Guatemala, zodat zij net als wij de kans krijgen een gelukkig en betekenisvol leven te leiden.

0
operaties sinds de oprichting in 2008

Projecten

Every Smile has a Story!

Hoe kun jij helpen?

Om kinderen in Guatemala een toekomst te kunnen bieden, zijn we afhankelijk van donaties. We ondernemen als stichting diverse activiteiten om fondsen te werven voor het realiseren van onze missie, maar dit is bij lange na niet genoeg om alle kinderen te kunnen helpen. Lijkt het jou wat om een steentje bij te dragen? Twijfel dan niet om een donatie te doen of een product uit onze webshop aan te schaffen. Misschien ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden als vrijwilliger of lijkt het je wat om een eigen Club van 100 op te richten of zelf een bijdrage te leveren in de zin van een maandelijkse donatie?