Wie zijn wij?

Stichting Tess Unlimited is een Nederlandse stichting gevestigd in Guatemala. De stichting is opgericht in 2008 door Tessa de Goede de Ordoñez. Tess Unlimited zet zich in voor kinderen geboren met schisis; een aangeboren afwijking waarbij de lip en in veel gevallen ook het gehemelte niet volledig zijn gesloten. In Nederland beter bekend als een ‘hazenlip’ en/of ‘open gehemelte’.

Guatemala is een derdewereldland. De zorg die beschikbaar is in Guatemala is hierdoor zeer beperkt en schisis wordt in openbare ziekenhuizen niet behandeld. Dit betekent dat kinderen die met schisis geboren worden dit voor de rest van hun leven zouden hebben. Tess Unlimited zet zich daarom in voor deze kinderen in Guatemala, zodat zij net als wij de kans krijgen een gelukkig en betekenisvol leven te leiden.

0
operaties sinds de oprichting in 2008

Projecten

Schisis heeft een aantal specifieke kenmerken, oorzaken en gevolgen. Tess Unlimited heeft voor elke fase een verschillend ‘project’. Op deze manier kunnen we efficiënte en holistische oplossingen bieden en creëren we de mogelijkheid iedereen op elke gewenste fase te laten instromen. Graag lichten we de verschillende fases hieronder toe.

Every Smile has a Story!

Hoe kun jij helpen?

Om kinderen in Guatemala een toekomst te kunnen bieden, zijn we afhankelijk van donaties. We ondernemen als stichting diverse activiteiten om fondsen te werven voor het realiseren van onze missie, maar dit is bij lange na niet genoeg om alle kinderen te kunnen helpen. Lijkt het jou wat om een steentje bij te dragen? Twijfel dan niet om een donatie te doen. Misschien ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden om een eigen actie op te zetten, lijkt het je wat om een eigen Club van 100 op te richten of zelf een bijdrage te leveren in de zin van een maandelijkse donatie?

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven onze laatste ontwikkelingen en resultaten? Lijkt het je leuk om eens wat dieper in de verhalen van onze kinderen te duiken? Of ben je benieuwd naar onze doelen voor het komende jaar? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!