Wie zijn wij?

Stichting Tess Unlimited is een Nederlandse stichting gevestigd in Guatemala, opgericht in 2008 door Tessa de Goede. De stichting ondersteunt kinderen die geboren zijn met schisis, een aangeboren afwijking waarbij de lip en vaak ook het gehemelte niet volledig gesloten zijn, bekend als ‘hazenlip’ en/of ‘open gehemelte’ in Nederland.

Guatemala, als ontwikkelingsland, biedt beperkte zorg, waardoor schisis niet wordt behandeld in openbare ziekenhuizen. Dit betekent dat kinderen met schisis dit hun hele leven zouden dragen. Tess Unlimited zet zich in voor deze kinderen in Guatemala, om hen de kans te geven op een gelukkig en zinvol leven.

0
operaties sinds de oprichting in 2008

Projecten

Kinderen die met een schisis worden geboren, ondergaan niet alleen meerdere operaties, maar vereisen ook voor en nazorg. Deze holistische aanpak garandeert dat deze kinderen de volledige zorg krijgen die ze nodig hebben. We zijn verheugd het enige complete schisisteam in heel Guatemala te zijn. Onze zorg omvat:

Every Smile has a Story!

Hoe kun jij helpen?

Om de kinderen in Guatemala een toekomstperspectief te kunnen bieden, zijn wij volledig afhankelijk van donaties. Als stichting ondernemen wij diverse initiatieven om fondsen te werven voor onze missie. Ondanks deze inspanningen blijkt het niet toereikend om alle kinderen te ondersteunen. Indien u bereid bent een bijdrage te leveren, aarzel dan niet om een donatie te doen. Wellicht overweegt u zelfs om een eigen inzamelingsactie op te zetten, lid te worden van onze Club van 100 of een maandelijkse donatie te overwegen?

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven onze laatste ontwikkelingen en resultaten? Lijkt het je leuk om eens wat dieper in de verhalen van onze kinderen te duiken? Of ben je benieuwd naar onze doelen voor het komende jaar? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!